1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади «Харківводоканалу» за тиждень виконали понад 1100 ремонтів на внутрішньобудинкових системах

Бригади  «Харківводоканалу» за тиждень виконали понад 1100 ремонтів на внутрішньобудинкових системах

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» за тиждень виконали 1170 ремонтів на комунікаціях.

Як повідомив заступник директора комплексу «Харківводовідведення» Олексій Кучеревський, заявки від споживачів на постійному контролі та беруться в роботу насамперед, негайно, щоб виконати у день звернення. Загалом цього року відпрацювали понад 17 тисяч 900 заявок. У тому числі, це й відновлення послуг у будинках, що постраждали від обстрілів.

«Зазначу, що в роботі аналізуємо та враховуємо всі складнощі військового періоду, наприклад, успішно використовуємо генератори за відсутності електроенергії. Продовжуємо згідно з графіком виконувати взяті зобов'язання в рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період. Намітили у 2024 році оновити 38 км внутрішньобудинкових систем у 540 будинках комунальної форми власності. При поточних ремонтах вже замінили 9862 метрів мереж у 195 будинках. Зокрема, за тиждень закінчили планові перекладання трубопроводів у 10 будинках, у роботі залишаються 11 об'єктів вулицями – Сергія Борзенка, Астрономічної, Шарикової, Золочівської, а також проспектом Тракторобудівників», - зазначив Олексій Кучеревський.

17 квітня 2024, 07:57 Распечатать статью

все новости

Вгору