1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Якість води в будинках Харкова не має ніяких відхилень від норм

За результатами досліджень лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю якості води КП «Харківводоканал» якість води в будинках Харкова не має ніяких нормативних відхилень і її щодня перевіряють по 59 параметрам.

Про це повідомив начальник лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю якості води КП «Харківводоканал» Володимир Міщанчук. За його словами, контроль якості питної води, яка подається населенню міста Харкова здійснюється з усіх об'єктів водопостачання. «Це і накопичувальні резервуари чистої води, насосні станції і розводяща мережа. Вся мережа, яка йде до мешканців багатоповерхових будинків і до приватного сектору. Кожен день в лабораторію доставляють проби води з понад 70 об'єктів і проводять необхідні хімічні та мікробіологічні дослідження. Якість води знаходиться у нас під постійним контролем. Воду для пиття необхідно відстоювати, щоб випарувався залишковий хлор і при кип'ятінні вона може бути використана абсолютно без обмежень », - підкреслив Володимир Міщанчук.

10 лютого 2016, 14:15 Распечатать статью

все новости

Вгору