1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

З початку року повірка лічильників обліку води для харків'ян проводиться безкоштовно

З початку 2016 року повірка лічильників обліку холодної води для харків'ян буде проводитися за рахунок КП «Харківводоканал».

Про це повідомив директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак.

«З 1 січня поточного року набрав чинності закон України про метрологію в частині його змін та постанови Кабміну, який зобов'язує виконавця послуг, зокрема наше підприємство, здійснювати роботи з повірки приладів за рахунок підприємства. Тобто з початку року повірка лічильників холодної води в Харкові абонентам КП «Харківводоканал» здійснюється за гроші нашого підприємства», - підкреслив Тарас Грущак.

Зі слів Директора департамента збуту Тараса Грущака, 48% харків'ян вже встановлені лічильники. При знятті у абонента приладу обліку на перевірку повинен бути встановлений повірений прилад обліку підприємства, який за час проведення повірки проводитиме нарахування спожитого ресурсу - певних обсягів води. Потім за показаннями цього контрольного приладу обліку, який був встановлений, повинні проводитись нарахування абоненту.

У випадку, якщо харків'янам будуть відомі випадки, коли за повірку лічильника будуть вимагати гроші - необхідно повідомляти в колл-центр підприємства по телефону: 707-57-57.

22 січня 2016, 14:35 Распечатать статью

все новости

Вгору