1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Визначено переможців акції «У новий рік - без боргів»

Розіграш подарунків в рамках акції «У новий рік - без боргів» відбувся сьогодні, 16 січня, на підприємстві КП «Харківводоканал». У розіграші взяли участь всі номери особових рахунків - абоненти підприємства.

Абоненти, у яких немає заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення, виграли цінні подарунки: тостери, мікрохвильові печі, телевізори, кавоварки, мобільні телефони, планшети, хлібопічки, пароварки, соковижималки, тостери, мультиварки, чайники, та багато інших подарунки. А також троє абонентів виграли подарункові сертифікати на безкоштовне користування послугами водопостачання та водовідведення протягом усього 2016 і один подарунковий сертифікат на придбання та встановлення квартирного 4-тарифного лічильника.

Глядачі могли спостерігати за ходом розіграшу в прямому ефірі на «7-каналі» і на каналі YouTube.

Всі переможці розіграшу будуть сповіщені додатково, співробітниками КП «Харківводоканал», які й доставлять у зручний для харків'ян час їх подарунки. Додаткову інформацію можна дізнатися за телефоном: 707-58-23.

Зі списком особових рахунків, які перемогли в розіграші, можете ознайомитися за посиланням http://www.vodokanal.kharkov.ua/news/762.

Подарунки знайдуть своїх власників до 29 січня.

16 січня 2016, 12:43 Распечатать статью

все новости

Вгору