1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» працює в штатному режимі

КП «Харківводоканал» продовжує працювати в штатному режимі і в повному обсязі забезпечує харків'ян питною водою.

Про це повідомив сьогодні, 26 серпня, заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства КП «Харківводоканал» Владлен Волков. За його словами, «Харківобленерго» не проводитиме відключення електроенергії на об'єктах водопостачання та водовідведення, що енергетики запланували на 30 серпня.

«У підприємства є рішення Господарського суду від 19 серпня, яким компанії «Харківобленерго» заборонено відключати електроенергію на об'єктах «Харківводоканалу». Енергетики мають намір оскаржити це рішення, але поки будуть його виконувати. Запевняю, що якщо на наші об'єкти буде подаватися електроенергія, то вода у харків'ян буде цілодобово, крім, звичайно, аварійних ситуацій, які відбуваються на наших мережах», - зазначив Владлен Волков.

Нагадаємо, що сьогодні близько 600 працівників комунальних підприємств «Харківводоканал», «Харківські теплові мережі» та «Місмькелектротранссервіс» заблокували адміністративний будинок АК «Харківобленерго» в знак протесту проти анонсованих на найближчі дні відключень електроенергії.

26 серпня 2016, 17:02 Распечатать статью

все новости

Вгору