1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Колектив КП «Харківводоканал» висловлює співчуття рідним і близьким Івана Васильовича Корінько

Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, колектив підприємства висловлюють співчуття рідним і близьким заступника генерального директора - директора Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій КП «Харківводоканал» Івана Васильовича Корінько, який помер сьогодні, 30 червня, на 67-му році життя.

Іван Васильович був одним із небагатьох, кому вдавалося протягом не одного десятка років пропрацювати на такому важливому для міста підприємстві, присвятити роботі життя та увійти в пам'ять людей мудрим керівником і видатною людиною. Під його керівництвом КП «Харківводоканал» стало одним із кращих в Україні. Пам'ять про Івана Васильовича Корінько увійде в історію розвитку Харкова.

Іван Васильович Корінько - лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, професор, доктор технічних наук, член академії екології та будівництва України, заслужений працівник сфери послуг України, учасник ліквідації наслідків техногенної аварії на Диканівських очисних спорудах м. Харкова, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, неодноразовий Лауреат конкурсу «Ділова людина України» і «Харків'янин року», депутат Харківської міської ради.

Про місце і час прощання буде повідомлено додатково.

30 червня 2016, 10:21 Распечатать статью

все новости

Вгору