1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Профспілка «Харківводоканалу» надає допомогу працівникам та ветеранам

Профспілка «Харківводоканалу» надає допомогу працівникам та ветеранам

Первинна профспілкова організація КП «Харківводоканал» в умовах воєнного часу продовжує надавати підтримку та матеріальну допомогу працівникам та ветеранам підприємства.

Як повідомила голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова, профспілка невіддільна від трудового колективу підприємства, і так само не припиняла своєї діяльності навіть у найскладніший для міста період.

«Саме ось у такий важкий час наша діяльність найбільш важлива та значуща. Усвідомлюючи це, постійно реагуємо на звернення членів профспілки, лише за минулий рік надали матеріальну допомогу 343 нашим працівникам, а 53 співробітникам  допомогли оздоровитись у санаторії. Традиційно, особливу увагу приділяємо ветеранам праці, тож з ювілейними датами привітали 35 колишніх водоканальців. Не забуваймо і про ліквідаторів аварії на ЧАЕС, минулого року грошові виплати отримав 41 учасник тих подій. І нехай військова агресія не дозволила провести новорічні свята, як це було раніше, у мирний час, але 850 дітям наших співробітників передали солодкі подарунки», - зауважила Наталія Муравйова.

За її словами, колектив «Харківводоканалу» активно підтримує донорство, бере участь у всіх спортивних змаганнях та інших заходах у місті. Також ініціюємо ідеї у самому колективі, зокрема, провели літературний конкурс, присвячений Дню комунальника, підкреслила Наталія Муравйова.

Фотогалерея

15 квітня 2024, 14:29 Распечатать статью

все новости

Вгору