1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули 11 аварій

У Харкові усунули 11 аварій

У складних умовах воєнного часу ремонтники «Харківводоканалу» щодня докладають усіх зусиль для підтримки об'єктів водопровідного господарства в робочому стані. Ось і минулими вихідними завдяки їхнім зусиллям у місті усунули 11 аварій на трубопроводах холодного водопостачання, відремонтували із заміною запірної арматури 20 оглядових колодязів і упорядкували 11 водорозбірних колонок.

Зокрема, значний обсяг відновлювальних заходів було проведено в Новобаварському районі.

«Напередодні займалися усуненням серйозних аварій на вводах до будинків у провулку Ползунова та на вулиці Гостинній. У першому випадку, після детального аналізу ушкодження, вирішили замінити ділянку трубопроводу завдовжки 15 метрів. Також капітально відремонтували оглядові колодязі та упорядкували місця розриттів», - поінформував провідний інженер служби Сергій Самойлов.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

15 квітня 2024, 13:01 Распечатать статью

все новости

Вгору