1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На Салтівці відновлюють водоводи

На Салтівці відновлюють водоводи

Ремонтники Салтівської ділянки служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» у поточному році переклали 400 метрів трубопроводів, ліквідували 80 аварійних ситуацій, упорядкували 69 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та люків, відремонтували 20 водорозбірних колонок та встановили 29 пожежних гідрантів.

За словами начальника дільниці В'ячеслава Глущенка, навіть в умовах безперервної військової агресії в районі тривають не лише ремонтні роботи та ліквідація аварійних ситуацій, а й профілактичні огляди об'єктів водопостачання.

«Наразі упорядковуємо оглядовий колодязь проспектом Льва Ландау. Повністю змінюємо начинку розподільчого вузла, встановлюємо сучасні засувки. У майбутній експлуатації це не лише скоротить втрати води під час ремонту на мережах, а ще й допоможе значно зменьшити кількість відключень споживачів на цей період. Як мешканці Харкова, розуміємо потреби харків'ян у нинішніх непростих умовах, тому системно реставруємо водорозбірні колонки, підтримуючи їх у належному стані, так само планово встановлюємо пожежні гідранти. Завжди звертали на це увагу, але зараз обслуговуємо з особливим акцентом», - наголосив В'ячеслав Глущенко.

Сьогодні, 12 квітня, 18 аварійно-відновлювальних бригад відновлюють водопостачання у всіх районах міста. Зокрема, у роботі перебувають 12 позаштатних ситуацій на водоводах.

12 квітня 2024, 12:19 Распечатать статью

все новости

Вгору