1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Ахсарова оновлюють водовід

На вулиці Ахсарова оновлюють водовід

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Шевченківського району проводять заміну технічно зношеної ділянки трубопроводу діаметром 500 мм на вулиці Ахсарова.

Як повідомив сьогодні, 11 квітня, начальник районної служби Андрій Целогородцев, у ході комплексних відновлювальних заходів ремонтники здійснять перекладку 60 метрів трубопроводу. Також будуть встановлені нові оглядові колодязі та пожежний гідрант.

«Зараз у розпалі земляні та зварювальні роботи. Бригади забезпечені всім необхідним для проведення ремонту – високоякісними матеріалами та спецтехнікою, а тому плануємо впоратися у встановлений термін. На час відновлювальних робіт подача води здійснюватиметься в повному обсязі і лише під час перепідключення мереж водопостачання буде тимчасово припинено. Цього дня водою харків'ян забезпечать автоцистерни підприємства», - наголосив Андрій Целогородцев.

За його словами, з початку року в районі обновлено загалом понад 200 метрів водоводів, встановлено 38 пожежних гідрантів, замінено 18 засувок та 11 люків в оглядових колодязях.

Фотогалерея

11 квітня 2024, 15:23 Распечатать статью

все новости

Вгору